Buddy Bert

Buddy Bert er en ekstravagant samling som er samlet i bogform. 168 sider i hardcover i albumformat.

Peter Degerbøls bog om helten Buddy Bert i hele 3 ekstravagante eventyr! Peter elsker at fortælle “krøllede” historier, der bringer tankerne hen mod gode gamle Deleuran.

Buddy Bert er privatdetektiv af den klassiske slags. Men han er også hemmelig agent for statens sikkerhedstjeneste “Organisationen“, der består af en række små ens udseende mænd, der sammen bekæmper alle trusler. Organisationen ledes af “Chefen”, som går med høj hat og stor butterfly. Andre figurer er Buddy Berts kæreste Olivia, og videnskabsmanden, professor Vox Maule.

Det første Buddy Bert historie er “Den usynlige fjende” tegnet i 2000. Den foregriber Corona-pandemien med 20 år. En mystisk virus er undsluppet regnskovens indre og spreder sig med foruroligende hast i den vestlige verden. For at finde en vaccine må Buddy Bert og hans allierede kaste sig ud i et hæsblæsende eventyr til det centrale Afrika. Men mørke kræfter viser sig at være lige i hælene på dem. Dette første album er inspireret af retsmedicineren Preben Geertinger’s bog “Lu-la-la-ba”, og en Dr. Geersinger optræder i albummet som Buddy Bert’s hjælpsomme og venlige læge.

Den anden historie ”Stjernemanden“ fra 2006 begiver Buddy Bert sig jorden rundt med sin bedste ven Arnold B. Elioart, i dennes gigantiske luftskib, der drives frem af hele to Saturn 5 raketter! Med på rejsen er Olivia, professor Vox Maule, og Organisationen med Chefen i spidsen. Arnold B. Elioart er mangemilliardær og indehaver af Freedom-imperiet, der bliver truet af den gale terrorist Ashem Nadar, kendt som “Stjernemanden”. Denne vil udslette Freedom Imperiet og søger intet mindre end verdensherredømmet. Mod sin vilje befinder Buddy Bert sig pludselig i en kamp på liv og død efter en computerdisk med kodeordet til hele verdens atomslagstyrke! Et eventyr hvor intet er som det synes at være.

Handlingen til det sidste eventyr ”De Mystiske Signaler” tager udgangspunkt i et mystisk udenjordisk signal der er blevet modtaget. Alle forsøg på at afkode signalet er forgæves. Flere signaler opfanges – muligvis med månen som oprindelse. Buddy Bert må derfor til trods for en svær depression begive sig op til et endnu uudforsket område af månen for at undersøge sagen. I denne historie står Buddy Bert og Organisationen overfor deres mægtigste modstander nogensinde: den skrupelløse og despotiske præsidentkandidat, millionøsen Rebecca Bøg, og hendes fanatiske “Folket først” følgere. Det bliver en kamp, hvor Organisationen overlevelse og selve demokratiet står på spil!

 • Bestil bogen direkte fra forlaget.
 • Bogen koster 249,- og forsendelsen er 60,-
 • Send en email med din bestilling og adresse,
 • og indsæt beløbet på konto: 3675 4000463.

  Dit fulde navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Dine oplysninger og eventuel besked