Klassiske samlinger 2

Klassiske samlinger 1

Klassiske samlinger er en ny serie med kendte og ukendte tegneserier fra hele verden, der har haft deres indflydelse på tegneseriemediet og verden i det hele taget. Serien er ikke en komplet udgave af alt hvad der er lavet, men en samling eller et moderat udpluk eller historie i den form som den blev skabt. Forrest i hvert album finder du en lille introduktion til serien og tegneren bag. Klassiske samlinger skal introducere læseren for de glemte klassikere vi alle bør kende til.

Miss Fury var en Amerikansk serie tegnet under pseudonym, og det havde den simple årsag, at tegneren var en kvinde.
June Tarpe Mills var født i Brooklyn og begyndte som fotomodel og tegnede modeillustrationer. Men hun begyndte at lave tegneserier og tegnede Miss Fury omkring samme tidspunkt som Cat woman opstod i Batman – så måske har Miss Fury været ophav til den berømte figur. Det var første gang en kvinde tegnede tegneseriehelte og det var en også en heltemodig indsats af June Tarpe Mills. Hun var en habil tegner af sin tid og hendes streg passede godt ind i den amerikanske tegneseriekultur i 40’erne. Albummet indeholder 56 sider fra Miss Fury 1942.

Vi har besluttet at sætte denne serie på pause – interessen omkring serien har ikke været stor nok til at vi kan fortsætte. 
Derfor udskyder vi på ubestemt tid.

 

  • Bestil bogen direkte fra forlaget.
  • Bogen koster 99,- og forsendelsen er 60,-
  • Send en email med din bestilling og adresse,
  • og indsæt beløbet på konto: 3675 4000463.