Læsebobler

Læsebobler er et helt nyt og sjovt læsemateriale for børnehaveklassen. Bøgerne er stadig under udvikling og består foreløbig af 10 små tegneserier om feerne Fi og Fo, som oplever mange skøre ting på øen Fe-ø. Den første bog er en introbog, hvor man bliver præsenteret for figurerne og deres verden. Den kan bruges som en oplæsningsbog inden man går igang med resten af bøgerne. Bøgerne er skrevet med primært lydrette ord samt enkelte lydnære ord, så alle kan hurtigt komme igang med at læse.

Bøgerne bliver præsenteret på tegneseriefestivalen Art Bubble i Århus i september på DOKK1. Hvor du kan få mulighed for at tale med Pernille Schougaard om hvordan du kan bruge bøgerne i undervisningen.

Forlaget Fabel har i samarbejde med Pernille stået for udviklingen af de nye bøger og Fabel glæder sig til at bøgerne bliver klar i løbet af efteråret. Der bliver et sæt af 10 bøger, hvor første bog er en oplæsningsbog og de andre er læse-selv bøger. Det er en fantastisk introduktion til læring og læsning via tegneserier. Pernille Schougaard er vores nye tegner og udvikler på hele bogserien.